Short Stay

Accommodaties

  • Havenlodges in hartje Amsterdam
  • Geschikt voor max. 4 personen
  • Luxe ingericht

Luxe havenlodges

Short Stay verhuurt havenlodges in hartje Amsterdam. Dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Amsterdam waarbij u tegelijkertijd geniet van de rust, de natuur en het bruisende stadsleven. De havenlodges van Short Stay bevinden zich in jachthavens op twee verschillende locaties; de Schellingwouderdijk en het Jollenpad. Op beide locaties heeft u de mogelijkheid gratis te parkeren. Wanneer u een havenlodge in een van deze twee jachthavens huurt, bent u met het openbaar vervoer altijd binnen 15 minuten op Amsterdam Centraal. Hier kunt u uren shopplezier beleven, vele verschillende musea bezoeken of een terrasje pakken. Keert u 's avonds terug naar uw havenlodge, dan ervaart u een heerlijke nachtrust dankzij de deining van het water en de natuurrijke omgeving. Wanneer verwelkomen wij u in een havenlodge van Short Stay?

Havenlodges Short Stay

De havenlodges van Short Stay zijn luxe ingericht en voorzien van diverse gemakken. De kajuit is ingericht met designmeubilair. U heeft de beschikking over een fijne loungebank, eethoek en televisie met digitenne aansluiting. De slaapplaatsen zijn verdeeld over twee cabines, waarvan een cabine is voorzien van een tweepersoonsbed en in de andere cabine staat een stapelbed. De kombuis van het recreatieschip is praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Dankzij de koelkast, kookplaat en waterkoker kunt u een heerlijke maaltijd koken. Met het Dolce Gusto koffiezet apparaat zet u een heerlijk kopje koffie waarvan u extra zal genieten op het terras waar u een prachtig uitzicht heeft over het water. Ultiem genieten

Ook in de winter is een verblijf in een havenlodge van Short Stay aangenaam dankzij de vloerverwarming door de gehele boot. De moderne douche van de havenlodge is voorzien van wastafel, douche en toilet. Een linnenpakket is beschikbaar op aanvraag en bestaat uit beddengoed en handdoeken. Al onze recreatieschepen zijn door een stylist ingericht om u zoveel mogelijk thuis te laten voelen tijdens uw verblijf. 

✓ 4 slaapplaatsen
✓ Volledig ingerichte keuken
✓ (Dak)terras
✓ Vloerverwarming
✓ Moderne badkamer

Sfeerimpressie havenlodges Short Stay